Jubileumvoorstelling Club de La scene

In opdracht van Club de la Scene verzorgden wij de complete techniek voor hun jubileumstuk in de WAT hal te Tilburg. We toverden de industriële hal om naar een écht theater.

TSV Plato Topweek 2016

WOW! Dinnershow

Een wonderbaarlijke dinershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. U-Light heeft bij deze productie nauw samengewerkt met de organisatie om de combinatie tussen show en techniek op een hoger niveau te tillen.

"Een dinnershow met de titel "WOW!" schept verwachtingen. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden. Toch wel!" - breda.nieuws.nl

"Prachtige live vertolkingen van muziek uit het heden en het verleden" - breda.nieuws.nl

De show draait maandelijks in Theatersalon De Avenue
Boek nu

Koninklijke Sophia's Vereeniging

Van sporthal naar concertzaal, deze transformatie mogen wij al een aantal jaar verzorgen voor Sophia’s Vereeniging te Loon op Zand. Samen met hun vrijwilligers zorgen we ervoor dat hun orkesten net zo mooi in de spotlights staan, als dat ze spelen.

TSV Plato

In opdracht van TSV Plato vernieuwden wij hun geluidsinstallatie, hiermee zijn zij voor al hun feesten en evenementen weer voorzien van een geluidssysteem wat tegen een stootje kan.
"hufter proof-heid", eenvoudige bediening en behoud van materiaal op lange termijn, waren hier de uitgangspunten.

Zij kozen voor een Nova systeem, bestaande uit:
4x Nova VS12, 2x VS218 dubbele 18inch sub, 2x VS 15.

Kakelbont Tilburg: Annie

Het mooie verhaal omtrend een rood weesmeisje gespeeld door een musicalkoor met zeer getalenteerde jonge kinderen. Dit jaar mochten wij het lichtontwerp, operating en geluid weer verzorgen voor deze muzikale groep. De beelden spreken voor zich.

Kakelbont Tilburg: The Lion King

The Lion King, wie kent het niet, ditmaal uitgevoerd door een jonge groep talenten. The Lion King kent veel landschappen, klimaten, decors en emoties. Aan ons de uitdaging om dit voor hen audiovisueel in te vullen. Hakuna Matata!